Tillbaka

Bokförlaget Stolpe söker förstärkning

Bokförlaget Stolpe är ett nystartat förlag som ger ut högkvalitativa fackböcker. Nu behöver förlaget förstärkning av en informatör/marknadsansvarig och en förlagsadministratör. Dessutom sökes samarbete med frilansande redaktörer och projektledare.


Som informatör/marknadsansvarig ansvarar du för bokens spridning i medier och andra sammanhang som kan synliggöra boken.
I samråd med förläggare och redaktörer presenterar, planerar och genomför du marknadsföringen, håller i kontakten med våra bokhandelsrepresentanter och utvecklar försäljning på nya områden. Du är med och utvecklar vår digitala utgivning och är inblandad i de fall boken blir utställning och film.
Du är utåtriktad och tycker om att framträda i såväl större som mindre sammanhang. Du tycker om att arbeta med kvalitetsböcker.
Ditt arbete kommer vara mycket nära förläggaren och uppbyggandet av förlaget från grunden.

Som förlagsadministratör kommer du även att fungera som receptionist men också ha ansvar för logistik och internationell distribution. Du blir vårt ansikte utåt men kommer också att ta hand om ett stort antal administrativa sysslor. Kort sagt - du kommer att vara spindeln i nätet.
Du är en utåtriktad person som har lätt för att ta folk och lätt för att kommunicera via mejl och telefon. Du är en mycket god administratör med självklar känsla för ordning och reda. Du behärskar engelska i både tal och skrift. Dessutom har du stor datavana och jobbar snabbt och säkert i både Word och Excel. Du måste vara initiativrik men samtidigt organiserad. Och du drar dig inte för att hugga i med stort och smått när det behövs.

Eftersom vi är i uppstarten är frilansande projektledare, text- och bildredaktörer mycket välkomna med sina ansökningar. Tidigare erfarenhet av arbete med böcker är en merit.
Ansvarig för förlaget är Marika Stolpe, tidigare grundare och vd för Bokförlaget Max Ström.
 

Skicka ansökan snarast men senast den 20 augusti till
marika@stolpepublishing.se
eller via post till
Marika Stolpe
Bokförlaget Stolpe
Urvädersgränd 6b
116 46 Stockholm

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Marika Stolpe

Kontaktuppgifter:

+46 70 586 07 26

Publicerad den:

2018-06-08

Sista ansökningsdag:

2018-08-20

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.