Tillbaka

Bokhandels- och eventansvarig

Gamla stans bokhandel älskas av sina besökare. Nu står bokhandeln inför en ny satsning — med förlaget Polaris som ny samarbetspartner.

Ansök senast 7 augusti, gärna så snart som möjligt.

Du får i ansvar att driva Gamla stans bokhandel på Stora Nygatan i Stockholm i samarbete med förlaget Volante, men också med andra förlag (särskilt Polaris) och intressenter.

Bokhandeln, som ska kännas ”klok och rolig”, har all möjlighet att fyllas med liv i form av events, samtal och besökare. Möjligheterna är enorma. Du ska älska dem.

Du får ansvar för inköp, kommunikation och att koordinera och arrangera events, liksom för samarbeten och uthyrning. Du blir även budgetansvarig, men får stöd och hjälp.

Du har tidigare erfarenhet från antingen butik eller events. Och du gillar att kommunicera via nyhetsbrev och sociala medier. Du är nyfiken på e-handel. Dessutom finns förstås stora skyltfönster vid en promenadgata att använda sig av!

Du kommer formellt anställas av Volante AB, men ha fler kontaktpunkter.

***

Skicka ansökan (brev+CV) till jobb@volante.se. Märk den: Gamla stans bokhandel.

Extrauppgift: Formulera på några rader vilken plats en liten oberoende bokhandel kan ta.

Plats:

Stockholm

Publicerad den:

2018-06-27

Sista ansökningsdag:

2018-08-07

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.