Tillbaka

Förläggare facklitteratur

Är du en rutinerad och driven förläggare på jakt efter nya utmaningar? Då vill vi gärna träffa dig!

Vi växer och behöver utöka vårt gäng med en förläggare med minst fem års erfarenhet av sakprosa, gärna inom ämnesområden som psykologi, personlig utveckling, populärvetenskap och/eller biografier. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta främst med svenska författare, och alltså inte i första hand med översatt litteratur.

Roos & Tegnér har idag åtta anställda och vi sitter i fantastiska lokaler i en kreativ miljö mellan Möllan och Triangeln i Malmö.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Hör då av dig med personligt brev och cv till info@roostegner.se. Sista dagen för ansökan är den 30:e april, men vi gör löpande urval så vänta inte!

Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort kan diskuteras.

Om Roos & Tegnér – det stora lilla förlaget

Roos & Tegnér grundades 2006 och är ett ledande fackboksförlag. Vi tror att ord kan göra skillnad. Att vi genom att sprida kunskap, idéer och inspiration kan bidra till att människor utvecklas. När vi beskriver oss själva använder vi ofta ord som personliga, flexibla, utmanande och moderna. Våra författare är spridda över Sverige och våra utgivningsområden är främst personlig utveckling, trädgård, affärslitteratur, resor, psykologi, inredning, biografier och humor. 

https://roostegner.se/news/forlaggare/

Plats:

Diskuteras

Kontaktperson:

Michael Tegnér

Kontaktuppgifter:

040-674 75 51

Publicerad den:

2018-03-26

Sista ansökningsdag:

2018-04-30

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.