Tillbaka

Natur & Kultur

Natur & Kultur söker försäljningsansvarig för allmänlitteratur

Som försäljningsansvarig har du det övergripande ansvaret för all försäljning inom våra fyra utgivningsområden barn och ung, illustrerad fakta, sakprosa och skönlitteratur. Du jobbar både mot de stora återförsäljarnas centrala inköpare och ute i bokhandeln runtom i landet. Till din hjälp har du ytterligare en säljare, och du kommer att jobba nära såväl förlagschef som förläggare för de olika utgivningsområdena.   

Vi söker en självgående person som är van att arbeta strategiskt. Du får en central roll i att bygga vår framtida säljorganisation, och är med i diskussioner om utgivning, avtal och marknadsföringsinsatser. Du får gärna ha relevant erfarenhet från förlag, bokhandel eller annan del av branschen, men vi är också intresserade av sökande från närliggande branscher. Jobbet innebär en del resor och du har en stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete. Viktigt är att du är driven, utåtriktad och tycker att det är genuint roligt med sälj.

Vi erbjuder ett varierande jobb med stor frihet och öppenhet för nya idéer. Tjänsten är på heltid och baserad på vårt kontor i Stockholm.

Vill du ansöka eller veta mer?

Skicka din ansökan med cv snarast till ansokan@nok.se. Vi kallar till intervjuer löpande. För frågor kring tjänsten kontakta Kristina Poppius, redaktionschef. Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers. Båda nås på 08-453 86 00.

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati. Natur & Kulturs allmänlitterära utgivning kännetecknas av hög integritet och kvalitet. Vi arbetar målstyrt med en hög grad av decentralisering och under stort eget ansvar.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Kristina Poppius, redaktionschef. Facklig representant (Unionen) är Ann Reimers.

Kontaktuppgifter:

Båda nås på 08-453 86 00.

Publicerad den:

2017-03-02

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.