Tillbaka

Pagina Group AB

Förläggande redaktör till Pagina Group AB

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Vi började en gång i tiden som ett traditionellt facklitterärt bokförlag, men har i dag utvecklats till en idéverkstad för innovativa designprodukter och böcker. I våra fina lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm sitter en blandning av förläggare, designers, redaktörer, produktionsledare och säljare. Alla med en och samma vision – att skapa produkter och varumärken som engagerar och utvecklar människor i vardagen.

Vi har högt i tak och tror på allas delaktighet i den framtida utvecklingen av bolaget. Vi befinner oss i en expansiv fas där du har möjlighet att utvecklas och vara med och bygga något stort. En spännande och fartfylld roll på ett växande företag där det just nu händer mycket. Företagskulturen präglas av skratt, hjälpsamhet och en vilja att göra det bästa för våra kunder, användare, läsare och för varandra. Nu letar vi efter en nyckelspelare som är en drivande kraft i vår framtida utveckling av böcker.

Om tjänsten

Du kommer tillsammans med en utgivningsgrupp ansvara för utgivningen av nya böcker och titlar. Du kommer även arbeta med bokproduktion från idé och manus till tryckupphandling för såväl egenproducerade böcker som utländska titlar.

Önskad kompetens och bakgrund

Du bör ha arbetat några år på facklitterärt förlag som redaktör eller förläggare. Som person är du självgående, nyfiken och vetgirig och en stjärna på att kommunicera, särskilt i text. Du har också en känsla för det visuella och hur många detaljer formar en helhet.

Du får gärna ha specialkunskaper och intresse inom ett eller flera ämnesområden. Det kan vara ekonomi, data, historia, resor, mat, design eller något annat område.

I och med att vi är ett mindre bolag så är det viktigt att du är en person som känner ett ansvar för helheten och inte drar dig för att hjälpa till på områden som är utanför din rollbeskrivning, högt som lågt.

Självklart tycker vi att mångfald är viktigt och välkomnar alla kön, bakgrunder och livserfarenheter.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start så snart som möjligt. Skicka gärna in din ansökan redan nu, men senast 30 april 2017. Ansöker gör du genom att maila CV+brev till jobb@pagina.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Annette Gårdö, annette@pagina.se.

Placering för tjänsten är på Gamla Brogatan 9 i Stockholm

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Annette Gårdö

Kontaktuppgifter:

annette@pagina.se

Publicerad den:

2017-03-14

Sista ansökningsdag:

2017-04-30

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.