Tillbaka

Pocket Shop

Nu söker vi butikschef till Pocket Shop, Kulturhuset, Stockholm!

Som butikschef på Pocket Shop har du ett övergripande ansvar för att den dagliga driften av butiken fungerar väl och genererar optimal försäljning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera, leda och utveckla din personal samt skylta, beställa (framförallt böcker), sälja och ha kontakt med leverantörer. Du har försäljningsansvar och ett visst budgetansvar.

Det ingår schemalagd arbetstid i butik samt visst arbete på obekväm arbetstid.

Önskad start är i april och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

KVALIFIKATIONER

För att arbeta som butikschef hos oss krävs stor bokkunskap och vi ser gärna att du har erfarenhet från bokhandeln sedan tidigare. Du har helt säkert erfarenhet av butiksarbete, service och försäljning samt ett stort bokintresse. Tidigare erfarenhet inom ledande befattning är meriterande.

Som person är du försäljningsinriktad och har förmågan att arbeta självständigt inom ramen för Pocket Shops koncept. Du är positiv och entusiasmerande samt brinner för böcker, butiksarbete och försäljning!

På Pocket Shop uppskattar vi mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Pocket Shop grundades år 1989 och är Sveriges ledande bokhandelskedja på pocketböcker. I dagsläget har vi sammanlagt ett 30-tal butiker i fyra länder och finns i städer som Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg, Helsingfors, Berlin, Frankfurt, Birmingham och London. Pocket Shop ingår sedan ett par år tillbaka i Bonnierkoncernen och står idag inför en mycket spännande och expansiv fas. Vår vision är att ge alla grupper i samhället möjlighet att äga och uppleva bra böcker.

Alla vi som arbetar på Pocket Shop tycker att böcker och försäljning är bland det roligaste som finns! Vi är övertygade om att det finns läsning för alla, och vårt jobb är att hitta rätt böcker till varje kund.

Som medarbetare delar du ditt intresse för läsning med både kollegor och kunder. Är du dessutom serviceminded och gillar att arbeta i miljöer där det händer mycket, tror vi att du kommer trivas stort på Pocket Shop!

Plats:

Kulturhuset, Stockholm

Kontaktperson:

Sara Larsson

Kontaktuppgifter:

sara.larsson@pocketshop.se

Publicerad den:

2017-02-13

Sista ansökningsdag:

2017-02-28

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.