Tillbaka

Pocket Shop

Nu söker vi butikschef till Pocket Shop, Landvetter flygplats!

Som butikschef på Pocket Shop har du ett övergripande ansvar för att den dagliga driften av butiken fungerar väl och genererar optimal försäljning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera, leda och utveckla din personal samt skylta, beställa (framförallt böcker), sälja och ha kontakt med leverantörer. Du har försäljningsansvar och ett visst budgetansvar.

Det ingår schemalagd arbetstid i butik samt arbete på obekväm arbetstid. Butiken är öppen dagligen 05.00-21.00.

Önskad start är så fort som möjligt och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

KVALIFIKATIONER

För att arbeta som butikschef hos oss krävs stor bokkunskap och vi ser gärna att du har erfarenhet från bokhandeln sedan tidigare. Du har helt säkert erfarenhet av butiksarbete, service och försäljning samt ett stort bokintresse. Tidigare erfarenhet inom ledande befattning är meriterande.

Som person är du försäljningsinriktad och har förmågan att arbeta självständigt inom ramen för Pocket Shops koncept. Du är positiv och entusiasmerande samt brinner för böcker, butiksarbete och försäljning. Dessutom tror vi att du uppskattar att jobba i en flygplatsmiljö och är flexibel med arbetstider.

På Pocket Shop uppskattar vi mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan!

Plats:

Landvetter

Kontaktuppgifter:

Sara Larsson, sara.larsson@pocketshop.se

Publicerad den:

2017-03-13

Sista ansökningsdag:

2017-04-02

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.